OVER ONS

Een deskundig advies en een goede service

Wij zijn graag uw partner bij het verduurzamen van hout en houtproducten. Door de samenwerking met Tulp Bijl Hout en Bouwstoffen Import BV met vestigingen in Ede, Arnhem en Amersfoort en Schoute Bouwmaterialen BV uit Veenendaal kunt u ook bij ons terecht voor bouwmaterialen en gereedschappen. En: een deskundig advies en een goede service.

Daarnaast heeft HCE een samenwerking met Timber Coating Gelderland BV die beschikt over een eigen spuiterij en lakstraat waardoor uw houtproduct gegrond of op elke kleur kan worden bewerkt en geleverd.

De kernwaarden van HCE zijn:

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Service

Betrouwbaar

HCE heeft al een lange historie en diepe wortels in de regio. HCE maakt deel uit van een groep familiebedrijven met ervaren en betrokken personeel. Betrouwbaar in zaken betekent voor ons: afspraak = afspraak. HCE heeft een hoge leveringsbetrouwbaarheid, levert hoge kwaliteit en goede service. Dit blijkt onder meer uit de ontvangen certificering van de organisaties die staan voor duurzaam bosbeheer, namelijk de SKH en KOMO certificering die de kwaliteit van de houtproducten waarborgt.

Professioneel

Van en voor professionals. HCE richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en werkt uitsluitend met goedgekeurde impregneer middelen. Onze installatie is compleet geautomatiseerd en wordt jaarlijks gekeurd waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Ook beschikken wij over een droogkamer waar het hout onder de beste condities wordt gedroogd.

Uiteraard zijn ook particulieren welkom om hun hout te laten impregneren. Bij ons zusterbedrijf Tulp Bijl Hout en Bouwstoffen Import BV die naast ons is gevestigd, kunt u ook terecht voor hout, bouwmaterialen en gereedschappen van professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Tulp Bijl Hout en Bouwstoffen Import BV geven wij u graag deskundig advies over de keuze voor het juiste product en de toepassing hiervan.

Service

HCE heeft service hoog in het vaandel staan en beschikt over een professionele droogkamer en eigen transport faciliteiten. HCE kan snel leveren en kan uw producten halen en bezorgen.